De ultieme Spa schoonmaakgids!

Verleng de levensduur van uw Spa!

Een spa biedt een oase van rust en ontspanning, maar om ervoor te kunnen zorgen dat je keer op keer kan genieten van deze luxe, is regelmatig onderhoud essentieel. In deze blog leggen we met een paar stappen uit hoe u uw eigen spa schoon kunt houden en ervoor zorgt dat de levensduur verlengd wordt. Naast onze eigen onderhoudscontracten bieden wij dus ook deze nuttige tips aan om uw spa in topconditie te houden.

Spa clean Aquafinesse

Aquafinesse Spa Clean maakt het reinigen van uw spa leidingen moeiteloos. Dit krachtige en milieuvriendelijke reinigingsmiddel verwijdert effectief biofilm, bacteriën en ongewenste stoffen. Na gebruik moet het spa water worden afgevoerd om eventuele resten weg te spoelen. Vergeet niet de spa-kuip grondig te reinigen om achtergebleven resten te verwijderen.

Na het gebruik van Aquafinesse Spa Clean is het belangrijk om ook de spa-filter aan te pakken. Spoel een herbruikbare filter grondig af met een krachtige tuinslang en zorg ervoor dat deze volledig droog is voordat je hem terugplaatst. Voor niet-herbruikbare filters, volg de aanbevelingen van de fabrikant en vervang deze op tijd. Een schone filter draagt bij aan een betere waterkwaliteit en verlengt de levensduur van je spa.

Aquafinesse Spa als waterbehandeling

Na het grondig schoonmaken van de kuip is het tijd om vers water in uw spa te doen. Om zo weinig mogelijk chloor en PH te moeten toevoegen is Aquafinesse de beste oplossing. Waarom!? Lees er meer over door op de link te klikken.

Aquafinesse​

Een cover tegen extern vuil

Als je spa in de buitenlucht staat is het goed mogelijk dat er vuil in komt. Om dit te vermijden is een cover essentieel. Ook zal je hierdoor de spa minder moeten kuisen. Verder houdt een cover de spa ook warm en zo bespaar je ook op energie. 

Info cover

Conclusie:

De onderhoud van een spa is essentieel om de levensduurte te verlengen. Met deze bovenstaande tips komt dit zeker goed. Heb je toch nog nood aan professioneel onderhoud of advies. Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Wij maken onderhoudscontracten op maat waar elke partij beter van wordt. Veel spa plezier!

Altijd eerst.

Wees de eerste die het laatste nieuws, producten en trends ontdekt.

De opkomst van warmtepompen voor spa's.
Besparing en comfort.